Помфрито кечап (благ)

Помфрито благиот кечап од Витаминка е вкусен, незаменлив прилог кон вашите пржени компирчиња, но и кон сите други специјалитети. Основна состојка на кечапот е доматот, којшто откинат од срцето на еколошки чистата македонска почва на овој производ му дава особен белег на изворност. Производот не содржи Глутен.
  • Состав
    Основна состојка на кечапот е доматот.