ТВИСТЕР (чоколаден прелив)

Чоколадниот прелив Твистер од Витаминка претставува извонреден и незаменлив прилог на голем број десерти. Може да се се користи како декорација на пудинзи, шлагови, торти, сладоледи и слично.