ВИТАКРЕМ (кафен)

Витакрем (кафен) е првокласен производ кој ја освои детската фантазија и трпеза со својот неодолив вкус на лешник. Подеднакво е вкусен и како додаток на разни други слатки задоволства како на пример крем палачинките. Кафениот Витакрем содржи само какао крем, за оние потрошувачи кои го преферираат тој вкус.
  • Состав
    Витакрем (кафен) е произведен од какао крем.