ВИТАКРЕМ (кафено-бел)

Витакрем е мешавина од какао и млечен крем со лешник. Овој првокласен производ ја освои детската фантазија и трпеза со својот неодолив вкус на лешник. Витакремот е подеднакво вкусен и како додаток на разни други слатки задоволства како на пример крем палачинките.
  • Состав
    Витакрем е мешавина од какао и млечен крем со лешник.