Супа со кокошкина арома и тестенини

Супите од Витаминка претставуваат синоним за квалитет кои се широко прифатени како во нашата земја така и во светот.
Тие се произведуваат од квалитетни сушени зеленчуци, природни протеини, витамин Б2 и други зачини кои со својот идеален сооднос им даваат на супите пријатен вкус за кој копнеат широк круг на потрошувачи.
Супата со тестенини и кокошкина арома се припрема за 7 минути.
  • Состав
    Супа со кокошкина арома и тестенини